|
Svetainės tvarkdarys |
 |
Užsiregistravo: 05 Spa 2006 01:16 Pranešimai: 27621 Miestas: Ignalina
|
Tolimesnė "diskusija" su Kembliu
Šaltinis - http://alkas.lt/2012/10/09/i-satkauskas ... ment-65142
zemaiciu zydas: 2012 10 12 15:24
zygeivi, jeigu ne paslaptis, o kokias aukstas pozicijas patc cia uzimi? :)
Kemblys: 2012 10 12 16:34
‘Aukštas pareigas’ “žygeivis” užėmė TSRS laikais – varydavo per sieną į Iraną :D :D :D
http://www.lndp.lt/diskusijos/viewtopic.php?f=36&t=7121
“Galiu dabar pasakyti, kad viename žygyje netgi buvau nusibeldęs į Iraną, kur tada vyko Chomeinio revoliucija – per tuometinę Turkmėnijos sieną tada gana laisvai buvo galima pereiti ir grįžti. Ypač jei “zastavoje” pagerdavai kartu su vietiniais karininkais, atsivežęs savo spirito. :)
Ten, toli nuo bet kokių “prižiūrėtojų” galėjai treniruotis kiek tinkamas. Svarbu tik vaikščioti su patikimais žmonėmis. Arba vienas – kaip aš ne kartą dariau. :) ” Žygeivis Parašytas: 02 Rgs 2011 20:47
Vaizdelis paišosi toksai: Atvažiavo “žygeivis” su PATIKIMAIS žmonėmis į tsrs pasienį, gėrė iki paršiukų žvygavimo (vertalas iš rus.) su karininkais, ir čiuožė į Iraną………………?
Žygeivis: 2012 10 12 17:26
Žemaičių žydui:
Čia aš apskritai jokių pareigų (“pozicijų”) neužimu.
Esu lygiai toks pat komentatorius, kaip ir tu – tik ne žydas… :) :) :)
Žygeivis: 2012 10 12 17:38
Kemblys: 2012 10 12 16:34
‘Aukštas pareigas’ “žygeivis” užėmė TSRS laikais – varydavo per sieną į Iraną
Vaizdelis paišosi toksai: Atvažiavo “žygeivis” su PATIKIMAIS žmonėmis į tsrs pasienį, gėrė iki paršiukų žvygavimo (vertalas iš rus.) su karininkais, ir čiuožė į Iraną………………? ———————————————-
Kembly, tu juk šitai jau kartoji ar ne trečiame komentare?
Ir ko gi tau šitas menkas mano biografijos epizodas taip nepatiko?
Panašu, kad dėl kažkokių nežinomų priežasčių (gal gi jas atskleistum ir mums?) tai tave ypatingai stipriai sujaudino ir suneramino – o gal manai, kad Žygeivis jau tada “susiuostė” su ajatolos Chomeinio aršiais pasekėjais ir tapo tikru musulmonu-šiitu?… :) :) :)
Turiu tave nuvilti – aš jau daugelį metų morališkai (ir kitaip :) ) palaikau Ičkerijos ir apskritai Kaukazo Imarato modžachedus, tačiau jie ne šiitai, bet sunitai – ir su šiitais pas juos santykiai labai įtempti, kaip ir su Iranu.
P.S. Beje, pastebėjau, kad tu klaikiai nemėgsti būtent visokių ne katalikų – žinoma, ypatingai nekenti romuviečių, bet ir kitų konfesijų atstovus reguliariai užsipuoli. Taigi, panašu, kad ir visi musulmonai tau irgi “velnio kūriniai”?… :)
Kemblys: 2012 10 12 18:28
Žygeivi, Kaip suprasti tokius tavo teiginius:
“Jau prieš tai – Sąjūdžio metais – dalyvavau labai įvairioje veikloje organizuojant Sąjūdžio veiklą, rinkimines kampanijas, platinant Sąjūdžio spaudą rusų kalba Sovietų Sąjungoje, kuriant įvairias tautinio jaunimo organizacijas Lietuvoje ir įvairiose SSSR respublikose, koordinuojant jų bendrą veiklą.”?
Kas tave palaimindavo tokiai veiklai? KGB’biukai turbūt bijojo ŽYGEIVIO visose “SSSR respublikose”… :D :D :D
Žygeivis: 2012 10 12 20:10
Veikti Lietuvių Tautos ir Lietuvos Valstybės labui valdžios “palaiminimo” gali laukti tik absoliutūs abliai, bijantys net ir krustelėti be kokio nors “aukštesnės jėgos” leidimo, arba mankurtai, dirbantys Lietuvių Tautos priešams ir turintys derinti visus savo veiksmus su savo “kuratoriais”, tačiau tikrai ne patys savo likimą tvarkantys ir už savo veiklą besąlygiškai atsakantys Lietuviai, puikiai suprantantys ir žinantys, ką, kada ir kur reikia daryti…
Tikrieji Žygeiviai kaip tik tokiais Lietuviais buvo ir yra.
Beje, jei tau tikrai įdomu, tai įvairią “Sąjūdžio” spaudą rusų kalba platinimui Sovietijoje gaudavau Sąjūdžio būstinėje pas Angonitą Rupšytę.
P.S. O tu, be kokio nors kieno nors “palaiminimo”, matyt, net ir nusimyžti bijai nueiti? :)
Kemblys: 2012 10 12 20:18
Žygeivi,
Neapsimesk kvaileliu.
Klausiau kaip tau pavykdavo PLATINTI spaudą, kurti tautinio jaunimo ORGANIZACIJAS “SSSR respublikose”. Kaip tau pavykdavo kirsti TSRS sieną su Iranu? Žygeivis: 2012 10 13 00:03
Kembly, arba tu labai jaunas ir neprisimeni, kokia iš tikro “tvarka” buvo Brežnevo valdymo gale, arba tu pernelyg tikėjai sovietine propaganda apie visagalę KGB ir “границу на замке” (ir dabar dar tiki)… :)
O ką jau kalbėti apie Sąjūdžio metus.
————————-
Taigi, paaiškinu – Sąjūdžio spaudą rusų kalba ("Согласие", "Возрождение" ir kt.) dalindavome visur, kur tik būdavo tinkamos aplinkybės – pvz., ir traukiniuose, ir šiaip žmonėms, su kuriais susitikdavome žygių metu, ir kitur.
Beje, negi manai, kad aš vienas tuo užsiiminėjau? Važiuodavome visada nemažom grupėm, kaip sportiniai turistai… :)
Jaunimo organizacijas kitose respublikose aš taip pat ne kūriau nuo “nulio”, o tik padėjau tai daryti tiems, kas tuo ten jau užsiiminėjo.
Ir jei tu “pakeltum” spaudą, pvz. 1990 m., tai rastum, jog Lietuvoje buvo įkurtas Lietuvos jaunimo organizacijų “Apskritasis stalas”, o aš buvau vienas iš jo įkūrėjų bei aktyvus dalyvis.
Šiame “Apskritajame stale” tada dalyvavo gana daug tuometinių, ką tik įkurtų įvairiausių Lietuvos jaunimo organizacijų lyderių, kurie ir šiuo metu plačiai žinomi Lietuvoje.
Dabar galiu atvirai pasakyti, kad “Apskritojo stalo” branduolį sudarė žygeiviai ir romuviečiai, vadovavę įvairioms jų įkurtoms jaunimo organizacijoms, bei mums savo Lietuviška dvasia artimi žmonės – ir todėl būtent mes “davėme toną” tuometinių Lietuvos jaunimo organizacijų “Apskritajam stalui” bei jo vardu skelbiamiems įvairiausiems dokumentams, rengiamiems renginiams ir pan.
O po to mes surengėme tuometinių sovietinių respublikų tautinių jaunimo organizacijų konferenciją Vilniuje. Dar vėliau tokią konferenciją, mūsų paskatinti, surengė ukrainiečiai Lvove.
Aš tada susipažinau su labai įvairių respublikų jaunimo aktyvistais. O su jais jau kalbėjomės, ką, kur, kaip verta daryti, kaip leisti ir platinti spaudą ir pan., ko siekti, kokiais būdais, su kuo verta bendradarbiauti, o su kuo neverta…
Beje, tu matyt ir nežinai, kad tuo metu Vilnius buvo tapęs įvairiausių SSSR respublikų organizacijų leidžiamų “pogrindžio” leidinių leidybos centru.
Tuo tada daug kas pas mus užsiiminėjo – ir Vaitiekūnas, ir Juozaitis, ir dar kelios kitos atskiros ir nepriklausomos grupės, tame tarpe ir mes.
Aš ir keli mano draugai, pvz., artimiau bendravome su baltarusių ir ukrainiečių aktyvistais – organizacijomis “Jacviagi”, “Kryvija”, “Polysje”, UNO-UNSO (“banderininkais”) ir kt.
Taip pat mes buvome įkūrę tokią labai įdomią organizaciją – “Slavakalbių lietuvių vyčių draugiją”, kuri irgi leido savo spaudą, o ją jau platindavo ir Baltarusijoje, ir Ukrainoje, ir kitur…
Mūsų dokumentus (tame tarpe ir mano paties parengtus) tada spausdindavo ne tik Lietuvoje, bet ir kitose respublikose, taip pat ir Maskvoje, įvairūs leidiniai, su kurių redaktoriais ir kai kuriais žurnalistais mes buvome užmezgę neblogus santykius.
Trumpai kalbant, darėme tai, kas ir sudorojo galų gale Sovietų imperiją, kai tik kritiškai mąstančių ir teisingą informaciją įsisavinusių žmonių kiekis pasiekė tam tikrą ribą, ir “perversmininkus” jau niekas nebeparėmė, kada jie surengė pučą. :)
Dėl sienos su Iranu, tai ten nebuvo nieko sudėtingo – aš ten jau buvau buvęs anksčiau su grupe, 3 pėsčiųjų kategorijos žygio Kopet-Dage metu (vadove buvo Regina Jakučiūnaitė), ir tada mus pasieniečiai mielai pavežiojo su savo BMP…. :)
Ir aš, žinoma, šiek tiek pasidomėjau, kokia ten reali tvarka, ir kas ten pasienyje kaip vyksta… :)
O vėliau aš daug kur vaikščiojau ir keliavau jau vienas, nes taip daug lengviau patekti į kai kurias labai įdomias vietas…
Kemblys: 2012 10 13 09:38
Žygeivi, Jei pokario Pasipriešinimo kovų dalyviai būtų buvę tokie ‘apsukrūs’, kaip “žygeiviai” ir “romuviai”, tai nebūtų pralieję savo KRAUJO iki paskutinio lašo……………
‘knysliuk’, ar pagavai ‘kirvį’?
Žygeivis: 2012 10 13 16:04
Neapsimesk kvaileliu, Kembly… :)
Puikiai supranti, kad kiekvienam istoriniam laikmečiui yra savi kovos metodai.
O tai, ką mes darėme 7, 8, 9 dešimtmečiuose, buvo patvirtinta partizanų vadų pasitarimuose, kada jie suprato, jog ginkluota kova jau nebeturi perspektyvų ir būtina keisti kovos formas.
Ir todėl griežtai uždraudė priimti į partizanų būrius naujus narius.
Kemblys: 2012 10 13 17:30
Žygeivis: “O tai, ką mes darėme 7, 8, 9 dešimtmečiuose, buvo patvirtinta partizanų vadų pasitarimuose, kada jie suprato, jog ginkluota kova jau nebeturi perspektyvų ir būtina keisti kovos formas.”
Žygeivis: “Galiu dabar pasakyti, kad viename žygyje netgi buvau nusibeldęs į Iraną, kur tada vyko Chomeinio revoliucija – per tuometinę Turkmėnijos sieną tada gana laisvai buvo galima pereiti ir grįžti. Ypač jei “zastavoje” pagerdavai kartu su vietiniais karininkais, atsivežęs savo spirito. :) “
zemaiciu zydas: 2012 10 13 18:31
cia jau cheminis kovos metodas. O sakykit man jaunuoliui, kaip imanoma nunestu rusams spirito ir pabegt is ten sausam? As net nemeginau tiesa pasakius, visad galvojau kad neimanoma…:D
Žygeivis: 2012 10 14 17:32
Iš savo asmeninės patirties galiu garantuoti – Rusijoje įmanoma viskas, netgi tai, kas “visiškai neįmanoma” Europoje. :)
Ypač jei tai netgi visai ne Rusija, o Turkmėnijos ir Irano pasienis, dievo ir žmonių užmirštos Kara Kumų dykumos pakraštyje, kur “zastavoje” sėdi krūvelė azijatų kareivių, beveik nemokančių rusiškai, ir keli baigiantys prasigerti karininkai ir praporai – ne tai rusai, ne tai ukrainiečiai, vos nesikariantys iš beviltiško nuobodulio…. :)
Šaltinis - Bus paminėtos Krivio įšventinimo metinės
Komentarai http://alkas.lt/2012/10/18/kaune-ivyks- ... minejimas/
Kemblys: 2012 10 18 12:35
“…būtinybė atkurti Krivio pareigybę iškilo, kai 1992 metais buvo oficialiai įregistruota…” – “…atstovai įkūrė Vaidilų Ratą, kuriame buvo nutarta išrinkti Krivį – visos Romuvos vadovą…” – “…buvo iškilmingai įšventintas Lietuvos Romuvos Krivis…”
Kokia čia dar “krivio pareigybė”, ir dar “atkurti”? 1992 metais dar buvote nepamiršę komuniagų partijos sandaros ir ‘įsiteisinote’ kaip jie. Dar suprasčiau, jei Žynys palaimintų krivį spręsti pasaulietinius reikalus… :(
Algis Dievų siųstas: 2012 10 18 15:41
O tai tamsta Kemblį, o kas kokiam žyniui suteikė statusą, kad Krivių Krivasitį turėtų įšventinti? O kas tą žynį į žnius įšventino a? Tai galiu paprastai ir atsakyti jeigu žmogus turi pajautą ir atsakomybę tuo keliu eiti, ir ne tik tai jeigu yra išrenkamas kitų žmonių kurie juo tiki tai jokio žynio ir nereikia, nes žyniai ar kitokio pobūdžio nereliginiai šventikai tampa patys vedlesiai, nes taip nori Dievas ar dievai arba jau kaip minėjau išrenka žmonės tad netauzyk čia niekų… :)
Žygeivis: 2012 10 18 17:51
O aš ir galvoju, kaip čia Kemblys taip ilgai dar neužsipuolė romuviečių? :)
Gal, sakau, susirgo, ar dar kas atsitiko?
P.S. Kembly, skaitau tavo pranešimus, pastoviai keikiančius romuviečius (na ir žygeivius, taip sakant retkarčiais priduriant “dėl kompanijos”), ir niekaip nesuprantu – ar tu koks aršus fanatikas-katalikas ar iš Romuvos išspirtas “atskalūnas”?
Jei teisingas paskutinis variantas, tai gal tu geriau jau kokią savo atskirą Lietuvių prigimtinio tikėjimo sektą ar bent jau grupelę susiorganizuok – kokį nors “tikrųjų raganių ratą” ar panašiai; o po to galėsi pasivadinti “Vyriausiu raganiumi Kembliu”…
Na o po to galėsi čia girtis savo pasiekimais… :)
Kemblys: 2012 10 18 18:21
Žygeivis: “O tai, ką mes darėme 7, 8, 9 dešimtmečiuose, buvo patvirtinta partizanų vadų pasitarimuose, kada jie suprato, jog ginkluota kova jau nebeturi perspektyvų ir būtina keisti kovos formas.”
Žygeivis: “Galiu dabar pasakyti, kad viename žygyje netgi buvau nusibeldęs į Iraną, kur tada vyko Chomeinio revoliucija – per tuometinę Turkmėnijos sieną tada gana laisvai buvo galima pereiti ir grįžti. Ypač jei “zastavoje” pagerdavai kartu su vietiniais karininkais, atsivežęs savo spirito. :) “
Žygeivis: “Jau prieš tai – Sąjūdžio metais – dalyvavau labai įvairioje veikloje organizuojant Sąjūdžio veiklą, rinkimines kampanijas, platinant Sąjūdžio spaudą rusų kalba Sovietų Sąjungoje, kuriant įvairias tautinio jaunimo organizacijas Lietuvoje ir įvairiose SSSR respublikose, koordinuojant jų bendrą veiklą.”?
http://alkas.lt/2012/10/09/i-satkauskas ... /#comments Žygeivis: 2012 10 19 00:03
Kembly, tu apie mano jaunystės “nuotykius” Irano-Turkmėnijos pasienyje šioje svetainėje kartoji jau ar ne 5-tą kartą ???
Ir dar neatsibodo? :) :) :)
Bet svarbiausia – o ką tai turi bendro su mano labai aiškiu ir tiesiu klausimu apie tavo paties “tikėjimą” bei tavo nuoseklų ir reguliarų kabinėjimąsi prie romuviečių? :)
Gal galų gale paaiškinsi tikrąją priežastį?
P.S. O aš juk nesu nei katalikas, nei romuvietis – tiesą sakant, esu absoliutus ateistas.
Beje, tu juk tai ir pats puikiai žinai – neabejotinai skaitei apie tai mano svetainėje (tu juk ten kiekvieną eilutę išstudijavai, sprendžiant iš tavo vis pateikiamų citatų)? :)
Iš miškų: 2012 10 19 00:09
Žygeivi, tai ar verta tam niektauzai skirti tiek dėmesio ir dalyvauti su juo diskusijoj? Algirmantas: 2012 10 19 11:26
Beje, tamsta Kemblys yr internetinis trolis, tad nereikia kreipti į jį dėmesio. :)
Žygeivis: 2012 10 19 17:56
Ir kodėl gi nepasilinksminti, kada nuotaika po tokių Seimo “demokratiškų rinkimų” nekokia?
“Giliamintiški pokalbiai” su Kembliu yra pati geriausia “relaksacija”… :) :) :)
P.S. Beje, Kembly, gal patarsi, kaip teisingai lietuviškai pateikti šį žodį?
Ženklas: 2012 10 20 10:37
Aukuro įšventinimas ant Veršvų piliakalnio, Krivio dienos proga, mūsų romuvių dvasią stiprinantis renginys. Ir gėlės buvo padėtos ant Beržansko-Klausučio kapo ir žiburėlis ten uždegtas ir žmonių į šventę susirinko daug, net Dievai padovanojo nuostabų šiltą vakarą.Visus suvienijo apeigų šventumas ir nuoširdus bendravimas.Tai signalinis piliakalnis, dabar signalai perduodami kitu techniniu būdu, ne dūmais,bet vis tiek esmė ta pati- žinios perdavimas. Nuo piliakalnio viršūnės buvo pasveikintas su įšventinimo jubiliejumi Krivis Jaunius, pasaulietiškai Jonas Trinkūnas.
Taip dvasingumo lašas nuo vieno aukuro, nuo kito – žiūrėk jau vis labiau stiprėjanti Romuvos srovelė…
Kemblys: 2012 10 20 11:29
“Taip dvasingumo lašas nuo vieno aukuro, nuo kito – žiūrėk jau vis labiau stiprėjanti Romuvos srovelė…”
Nuo 1967 metų jau turėjo būti ne srovelė, o visas ‘pamižupis’ :D :D :D
Šaltinis - Romuviai ir žygeiviai paminėjo „dainuojančios revoliucijos“ 45-metį (audio, video, nuotraukos)
alkas.lt/2012/10/19/romuviai-ir-zygeiviai-paminejo-dainuojancios-revoliucijos-45-meti-audio-video-nuotraukos/
Kemblys: 2012 10 20 11:33
Prisiminimai, prisiminimai:
Žygeivis: “Jau prieš tai – Sąjūdžio metais – dalyvavau labai įvairioje veikloje organizuojant Sąjūdžio veiklą, rinkimines kampanijas, platinant Sąjūdžio spaudą rusų kalba Sovietų Sąjungoje, kuriant įvairias tautinio jaunimo organizacijas Lietuvoje ir įvairiose SSSR respublikose, koordinuojant jų bendrą veiklą.”?
http://alkas.lt/2012/10/09/i-satkauskas ... /#comments
zemaiciu zydas: 2012 10 20 14:03
kembly, raminkis…
Kemblys: 2012 10 20 15:08
TSRS laikais komunistai labai skatino ‘sportinį’ turizmą. Vos ne visos įmonės ir organizacijos pirko reikmenis, skirdavo daug pinigų ‘kategoriniams’ žygiams ir dalyvaudavo varžybose. Priežastis paprasta: iš patyrusių ‘turistų’ labai lengva paruošti karininkus karo atvejui, o turistinius reikmenis labai lengva paversti kariška ‘amunicija’. Atitinkamos ‘tarnybos’ aprūpindavo “turistų” vedlius gana tiksliais žemėlapiais.
‘Žygeiviai’ palaukė kol užsimirš buvusi tvarka, ir po 20 metų pradėjo save didvyriais įsivaizduoti :)
O apie ‘romuvius’ yra A.Zolubo straipsnis išspausdintas 2001 metais. Romuviai į jį neatsakė…
Neatsitiktinai romuviai šventino AMB’o vėliavą 1993 metais – atidirbinėjo. Žygeivis: 2012 10 20 14:52
Kembly, tu jau akivaizdžiai “užsiciklinai” – jau šeštą kartą tai kartoji… :) :) :) Pradėk gerti raminamuosius – gal padės. :)
P.S. Ir vis tik tu taip ir neatsakei į mano labai aiškų klausimą – ko gi tau tie romuviečiai taip “kietai įspyrė į jautrią tavo vietą”, kad tu ne tik juos, bet ir žygeivius jau šitiek metų negali pakęsti?
Kemblys: 2012 10 20 15:12
Skaityk A.Zolubo straipsnį:
Algimantas ZOLUBAS. Lietuvos atkrikštas. http://www.xxiamzius.lt/archyvas/xxiamz ... tu_02.html Žygeivis: 2012 10 20 15:25
Na va, dabar aišku – esi katalikų “fanas” (tiksliau, matyt, reiktų sakyti – fanatikas)… :)
Kaip aš jau ir rašiau, tik tu tada kažkodėl pratylėjai.
P.S. Beje, ar tik ir nebūsi tas pats tavo nurodyto straipsnio autorius – ponas Zolubas?
Kaip ten populiariame sovietmečio filme vienas veikėjas sako: “Открой личико, Гюльчетай” (“Atidenk veidelį, Giulčetaj”) – atidengia, o ten visai ne jauna graži panelė, o šlykštus barzdotas basmačius su dideliu peiliu…
Matyt, taip ir su tavimi panaši “transformacija” įvyks, kai tu “savo veidelį atidengsi”… :) :) :)
zemaiciu zydas: 2012 10 20 20:25
A! Tai reiskia kad sovietuose dirbo labai gudrus ir toli numatantys strategai! Jie norejo suzlugdyti lenku kilmes romos popieziaus (arsaus sovietu prieso) itaka katalikiskiems krastams, todel kaip mazesne blogybe, slapta reme pagoniskus samburius, kad sie, savo ruoztu, oponuotu krikscionybei!
Jie reiskia nepersekiojo tokiu kaip romuviai, bet netgi juos reme ir finansavo ju zygius i irana.
Tokiu budu Zygeivis uzsimaskaves tautininku-nacionalistu, yra is tiesu rusu KGB slaptas agentas! Todel jis dabar aiskina, kad Sajudi remusios ir aktyviai talkinusios organizacijos, is tiesu yra KGB ilgalaikes strategijos pasekme.
Nagi, zvelgiam toliau.
Neopagonys Lietuvoje yra diversantai, kurie atejus savo laikui atsisuks pries Krikscioniska Lietuvos valdzia, ir kovos ranka i ranka su rusu zvalgyba.
Mmmm…supratau!
Kembly, as tikejau kad pats siek tiek placiau zvelgiantis nei cia pasirodei… Man labai gaila, bet as sitaip dabar matau…
Amelija: 2012 10 20 22:12
Tiki taip ir galima matyt.
Žygeivis: 2012 10 20 22:46
Šį pranešimą skiriu specialiai aršiam antiromuviškiui Kembliui ir katalikų bei žydų “fanei” Amelijai :)
Galėsite jį “kopinti” visur, kur tik jums užeis noras. :)
Aš – be jokių abejonių, ypač visokių “kubilinių konservų” ir kitų kosmopolitų akyse – esu užsimaskavęs KGB (FSB) ir CŽV (bei, žinoma, Irano) ypač slaptas (matyt, nelabai, jei jau visas pasaulis tai žino) agentas – tuo labiau, kad net Pipedija taip jau seniai teigia (jau bent du metus), todėl ir aš pats tikiu ir pamažu įsijaučiu į šį “superkieto agento” įvaizdį…. :) :) :)
Tiesa, ne tik katalikybės, bet ir “žydijos” “fanei” Amelijai vargu ar patiks, kad Pipedija toliau labai įtikinamai tvirtina, kad KGB ir CŽV yra tik Mossado filialai, o aš tokiu atveju esu Mossado agentas (beje, Pipedijos sąraše antras eilėje po niekam nežinomo ir, matyt, net neegzistuojančio Fundamentalisto, na o trečias šiame garbingame sąraše yra ponas konservatorius Zingeris !!!!, … pačiame gale atsidūrė vargšas Gražulis )… :)
Mossad http://www.pipedija.com/index.php/Mossad
Mossad – kiečiausia žvalgyba pasaulyje. Sukūrė žydai. Svarbiausi padaliniai – CŽV, FSB. Renka informaciją apie visus žemės gyventojus nuo pat savo įkūrimo ~22 m. p. m. e. Neabejotinai tarnauja žydų sąmokslui. Atskaitinga Izraeliui ir jo oficialiai savarankiškai kolonijai – JAV.
Veikla:
Užsakomosios žmogžudystės Ginklų (tame tarpe ir branduolinių) kontrabanda Perversmų organizavimas Teroristinių išpuolių organizavimas Genetiniai, kibernetiniai bandymai
Mossad žvalgybininkai – itin slapti asmenys, paprastai savo priklausymą Mossadui dangstantys ryškiu antisemitizmu. Pipedijai žinomi Mossad agentai: Fundamentalistas, Žygeivis, Zingeris (viešas agentas), Turbo, Murza, Hugo.arg (Pipedijos informatorius, pavaldus per FSB), Gražulis.
Žygeivis: 2012 10 21 00:45
Beje, pasižiūrėjau Kemblio rašinėjimus – gerokai senesnius…
Lietuvos.net Kiti judėjimai – ‘Pagonys’ 13 gegužės 2005 http://webcache.googleusercontent.com/s ... =firefox-a
Dangus Forums • Temos rodymas – del forumo naudojimo 29 lapkričio 2005 http://webcache.googleusercontent.com/s ... =firefox-a
Forumas (Salyjkeliojovaras) 3 gegužės 2006 http://webcache.googleusercontent.com/s ... =firefox-a
Pasirodo, jis joks ne katalikas, o irgi “pagonis”, netgi labai aršus – tik, kaip pats rašo, prieš kokius 15 metų susikirto su Trinkūnu….
Ir nuo tada “juodai” keikia Romuvą, romuviškius ir – “kaip priedą” – žygeivius:
“Prisistatau: Kembliu pasirašinėju aštriuose ginčuose. Tokį “mane” sukūrė Romuviai. Gerbdamas jus bandysiu iš visų jėgų suvaldyti savo (ir kitų :) ) aštrumą.”
Kemblys – May 8, 2006 06:02 PM (GMT)
“Patenkinsiu Tavo smalsuma :D Gal 20 metu atgal sudomino toks reiskinys – mastymas. Geda buvo zmogui pasakyti, ne krepsinis, zvejyba :huh: o mastymas. Dabar galiu teigti: jei mastymas reiskinys galima mastyti ir apie mastyma.
Taigi, gana greitai susigaudziau koki vaidmeni vaidina kalba. Liet. kalba maziau pakito negu kitos indoeuropieciu kalbos. Issaugojo daugiau zodziu apie asmens saranga (Vele, Dvasia, Siela ir dar viena zodi). (turime pranasuma pries kitas tautas nemenka) Dabar sie zodziai prarado savo reiksmes. Jas galima atkurti tik suvokiant tam tikrus reiskinius. Net man paciam nebuvo nuostabu, kad pradejau ieskoti kas domisi proteviu pasauleziura. Ieskoti daug nereikejo – romuviai.
Pirmas ispudis mane pritrenke. Nesitikejau, kad zmones, puoselejantys proteviu kurybini pavelda, gali vartoti tiek svetimzodziu. Naiviai galvojau – nesupranta, klaida daro.
Vaziavau pries 15 metu pas J.Trinkuna paaiskinau; jo atsakas buvo neapibreztas, keistokas. Tuomet dar nezinojau, kad ponas buvo baiges lituanistika.
Pradejau stebeti romuviu reiskiamas mintis susitikimuose su visuomene. Dengdami savo visiska nenusimanyma apie religija puole katalikus. Antra buvo klaida. Is patirties galiu pasakyti, kad klaidu netaiso tie, kas nesiekia galutinio tikslo.
Taigi pradejau dometis Romuvos praeitimi… Dabartines “klaidos” jau visai netelpa i jokius remus. Jos liecia musu bendrus protevius.
Manes netenkina tokia romuviu veikla; as turiu teise issakyti viesai ir savo nuomone. Jiems gal ir butu naudingas kataliku puolimas, bet as zeidziu skaudesnes vietas.
Pastoviai stebiu ju angliska foruma. Angliskai Trinkunas daugiau reiskiasi ir apie religija angliskai daugiau nusimano”
—————————————
P.S. Šitas “Paulius Kemblys” “ypatingai užsivedė” ne tik prieš romuvius, bet ir prieš žygeivius po to, kai aš ėmiau rimčiau domėtis, kas čia toks “per fruktas” taip gausiai įvairiais nesąmones rašinėja?
Ir tas mano “dėmesys” jam oi kaip nepatiko, ypač kada aš jo įvairius IP pradėjau nuodugniau tikrinti bei įvairius slapyvardžius, iš tų IP rašančius… :)
zemaiciu zydas: 2012 10 21 00:58
O man jis patinka. Kemblys tikrai protingas zmogus, spyga taukuota….
Žygeivis: 2012 10 21 17:19
Kad jis kvailas, tai niekas ir nesako. :)
Bet savo protą ir žinias jis labai aktyviai panaudoja lygiai taip pat, kaip kokie anarchopederastai ir kiti kosmopolitai – labiausiai ir aršiausiai puola būtent tuos, kurie puoselėja Lietuvybę. :(
Pasižiūrėkite internete, kiek kartų šitas Kemblys aršiai užsipuolė Romuvą (o pastaruoju metu ir žygeivius) – jo antiromuvietiškų komentarų skaičius jau ne šimtus, o, ko gero, tūkstančius pasiekė.
Ir svarbiausia tai, kad jis beveik niekada nieko naujo nesiūlo – kaip ir ką daryti geriau (išskyrus tik tai, kad retkarčiais parašo kokį lietuvišką žodį vietoje tarptautinio – na bet ir tai gerai: kaip sakoma “Ir iš ožio galima išmelžti bent lašą…” :) )
P.S. Susidaro akivaizdus įspūdis, jog jis tiesiog klaikiai neapkenčia Romuvos ir jos vadovų, ir tai pas jį jau virto tikru bepročio apsėdimu – dieną neiškeikęs Romuvos, po to vakare, matyt, nebegali užmigti. :)
_________________ Tautos jėga ne jos narių vienodume, o vienybėje siekiant pagrindinio tikslo - Tautos klestėjimo.
|
|